Najbolji harmonikaš medju rokerima !!!

  • Autor: Saša Prokić

20/02/2021

U vreme kada cela estrada ne radi i kada su muzičari desetkovani zbog korona situacije, ima onih koji na sve to gledaju pozitivno i koriste svaki trenutak da iz sebe izvuku ono najbolje.


Jedan od takvih muzičara je Pavle Dejanić. O njemu ne treba mnogo pisati, jer neko ko ima takav glas govori sam za sebe.

Pavle je svoje ime na estradnom nebu izgradio kada je učestvovao u jednom prestižnom takmičenju gde je privukao veliku pažnju na sebe i od tada njegov estradni put ide samo uzlaznom putanjom.

Ali kada budete čuli a i videli cover MASJKO SUNCE za koji je uradjen i spot sa lepim efektima, gde Pavle pored pevanja pokazuje još muzičkih veština gde svira harmoniku i sve udaračke instrumente biće vam jasno zašto je skrenuo pažnju na sebe.


Malo je muzičara danas koji će da se usude da snime pesmu koju Čola peva, jer Zdravko Čolić je jedan, ali ovim coverom Pavle je ozbiljno pokazao zašto na estradnom nebu važi za jednog ona najboljih vokala.

https://www.youtube.com/watch?v=YDkrPyDchQY

A da je tako govori što Pavla na ovom muzičkom putu podržavaju najveća imena naše rok i folk scene .

Slušajte cover MAJSKO SUNCE  i uživajte, a da čujete ovaj cover  i na youtube kanalu PAVLA DEJANIĆ-klik OVDE, i ono glavno, OBAVEZNO ZAPRATITE  njegov YT kanal. 

ESTRADNI KUTAK