MRVICA za veoma kratko vreme privukla pažnju na sebe–Zapamtite ovo ime BALŠA VUJIČIĆ !!!

  • Autor: Saša Prokić

18/10/2020

Svoju prvu autorsku pesmu Balša Vujičić postavo je na youtube i za samo nekoliko dana pesma ima više od 30 hiljada pregleda, i broj pregleda konstantno raste.


Foto : printsreen-youtube

Tekst pesme uradila je Jellena Vujičić a aranžman čuveni Joca Savić, video produkcija Igor X, i mix i mastering Vuk Aleksić..Ekipa kakva se samo za jednu pesmu može poželeti.

Kako je i sam Balša napisao u opisu pesme na svom youtube kanalu, pesma je napisana sa puno ljubavi a pesmu je komponovao srcem.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Balša Vujičić nije nepoznato ime našoj javnosti, pogotovo što malo bolje upućeni znaju da se radi o poznatom akreditovanom teniskom treneru.

U tenisu je više od 2 decenije i radio je sa mnogim našim velikim imena iz sveta tenisa.

Ali, muzika je nešto u čemu je itekao dobar kao u tenisu, učestvovao je u jednom prestižnom muzičkom takmičenju, gde je bio visoko pozicioniran  a odakle su nastale današnje velike zvezde naše estrade.


Njegova pesma “Mrvica” za veoma kratko vreme privukla je pažnju na sebe, a Balša, kako svojim izgledom, tako i pesmom, biće neko o kome će se tek pisati i čitati.

https://www.youtube.com/watch?v=pm3DcvOduDM

A do nekog novog covera i novog singla, predlažemo vam da odmah ukucate na youtube- MRVICA i uživate u glasu Balše Vujičića.

ESTRADNI KUTAK