Mima Živković sa sestrićima snimila zanimljiv mini spot koji nosi važnu poruku !!!

  • Autor: Saša Prokić

25/03/2021

Pevačica Mima Živković trenutno ne nastupa kao i svi na estradi, svoji glasom skrenula je pažnju na sebe, ali, Mima je poznata i kao neko ko je vedrog duha i uvek je nasmejana.


Foto: Mima Zivković-Foto dece uz pismenu saglasnot

Ipak Mima misli na svoje zdravlje i aktivno trenira, ali uvek nadje vremena za svoje sestriće.

Tako je bilo i ovog puta, kada je nedavno snimila dva korisna spota koji se nalaze na njenom Instagram profilu. Prvi sa svojim sestrićem Ozijem koji nosi vaznu poruku -NE KRADI NIKAD.

Takodje i ovaj drugi spotić je lep, ali Mima je pored glume svojih sestrića želela da pokaže kakvi će to frajeri biti kada porastu.

U spotu u kome glume Mimi i Ozi, pored odlične glume vidi se da je Mima i u odličnoj formi, a kako udara u bokserski džak, pa malo ko bi poželeo da joj bude sparing partner.

View this post on Instagram

A post shared by Miroslava Mima Zivkovic (@mima_zivkovic_official)

Video: instagram-Mima Živković

Ali, poruka nije njen trening, mada i on može da bude dobar primer, već  je poruka u spotu koji su Ozi, Miša kao snimatelj  i ona uradili jer su time dali odličnu poruku – NE KRADI NIKAD.

Kao što smo već na početku rekli, Mima je neko ko je vedrog duha i uvek spremna na šalu, pa je i u komentaru na instagramu napisala “NIKADA NE KRADI” a u zagradi je napisala –osim kada si u Zadruzi—, naravno to je bila šala, a ona je bila učesnik rijalitija Zadruga, gde je ozbiljno skrenula pažnju na sebe .

Nadamo se da će se ove godine korona situacija smiriti pa da svi uživamo u glasu Mime Živković.


ESTRADNI KUTAK