MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

MIMA ŽIVKOVIĆ

Mima Živkovic, rodjena 19. 10. 1989.  godine u Nišu. Živi u Pukovcu nadomak Niša. Pevanjem se bavi od od svoje 13. godine, dakle aktivno više do 16 godina. Završila je Gimnaziju “Bora Stanković” u Nišu.

ZAPRATITE MIMU ŽIVKOVIĆ NA
FACEBOOK-u-klik OVDE
ili
INSTAGRAMU-klik OVDE

Nešto što je odvaja od mnogih sa estradne scene a našta je ona veoma ponosna je što je od malih nogu bila dobra sa loptom, želja joj je bila da bude uspešna fudbalerka.

Medjutim, njen tata je poznati pevač koji je radio razne koncerte sa Bokijem Miloševićem  potrudio se da je usmeri da je pevanje njen poziv.

 I nije pogrešio, Mima je danas južno od Beograda jedan od najtraženijih pevača.

Nije ni slutila da će loptu zameniti mikrofonom, ali, čudni su životni putevi, te je Mima danas uspešan estradni umetnik.

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 061/150-28-32

Mima je takodje  neko ko voli I da glumi ali još se nije oprobala u tim vodama, a kako je pevač pronašla svoj životni put, možda joj se ostvari želja I zaigra na daskama koje život znače.

Sama je svoju prvu pesmu  napisala i komponovala, a pesma nosi naziv “Majko”.

 

 

USKORO NOVA PESMA

Njeno prvo učešće na televiziji joj je bilo u rijalitiju Zadruga 3.

U u zadruzi u superfinalu osvojila je 10. mesto i jedina učesnica koja nije imala priču ili neku vezu, već je bila poptuno prirodna i spontana, a narod je to prepoznao, i zbog svega toga zavoleo.

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 061/150-28-32

Pratite me društvenim mrežama facebookinstagram a da   vidite i čujete tu je   youtube kanal.

 

PRIJATELJI PORTALA

LICE PORTALA

POGLEDAJTE VIŠE>>OVDE