Mima Živković proslavila rodjendan u krugu najmilijih !!!

  • Autor: Ž.Prokić

19/10/2020

Mlada pevačica, Mirodslava Mima Živković juče 19.oktobra je u krugu svoje porodice i prijatelja proslavila svoj 31. rodjendan.


Zbog cele situacije, Mima nije želela da svoj rodjendan obeleži ni u kafani, niti u nekom od restorana, već je pozvala samo par najbližih drugarica i sestru, da sa njima, pored familije, u kućnoj atmosferi, proslavi rodjendan.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Uz neizostavne domaće specijalitete iz južnog dela Srbije, odakle je Mima, i domaću rakiju i vino, Mimu je sačekala i prelepo ukrašena torta i neizostavna pesma Srećan rodjendan a svi su joj poželeli dobro zdravlje i uspeh u radu.

Uživali su svi u odličnoj muzici, doduše, sa jutjuba, ali i savršenom glasu ove mlade i talentovane pevačice, jer nije mogla da odoli a da ne pusti glas i zapeva sa gostima neke od hitova koji se trenutno pevaju svuda, a prva pesma koju je otpevala, po želji svoje majke, bila je baš pesma Majko, pesma koju je Mima sama napisala i komponovala.


A na njenom instagram profilu se moglo videti da joj je i veliki broj prijatelja čestitao rodjendan putem ove mreže, što se vidi i po njenim storijima.

Naš portal MEDIA PS čestita Mimi srećan rodjendan, i želimo joj da je služi dobro zdravlje, i glas, a sve ostalo će doći samo.

ESTRADNI KUTAK