Milena Stoilova pesmom protiv korone-Otišao si drugoj !!!

  • Autor: Saša Prokić

13/04/2020

Iako je korona virus na neki način usporio dosadašnji način života i da je veći deo planete u karantinu, nekima to nije mnogo poremetilo planove.


Naime, bugraska pevačica Milena Stoilova o kojoj smo već pisali, iskoristila je ovo vreme da provede sa svojom porodicom ali i da snimi novu pesmu.

Njen novi singl nosi naziv “Otišio si drugoj”,  u produkciji Kruna. Pre njega je snimila tri pesme, a za poslednje dve zbog pomenutoog stanja nije uradila spotove, ali ne znači da neće.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Možda je naslov pesme “Otišao si drugoj”, ali Milena nije otišla od svojih slušalaca i obećava još dobrih pesama, ali i ona, kao i svi drugi, očekuje da će  borba sa Koronom uskoro da se završi i da će se život vratiti u normalu a ona nastupima.

Milena je specifična po tome što, iako je iz Bugarske, peva pesme sa našeg podneblja, naravno, peva i pesme koje su njenog govornog podrucja.

 Većina kolega, kako iz naše, tako i iz njene države, okarakterisali su je kao nekog ko ima prepoznatljivu boju glasa,  karakerističnu nekim pevačima iz  nekadašnjeg Južnog vetra.https://www.youtube.com/watch?v=fIREwJrOaxo&list=PLI0-kzsLoXFRnPZjGKJdGmtBgZvRfLR_h

Nije na nama da vam to navodimo, već je na  vama da čujete njen novi singl “Otišao si drugoj” pa sami procenite ..

ESTRADNI KUTAK