Milan, Žarko i Numi pevali u Knez Mihajlovoj- da Vukan pobedi SMA !!!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Milan Petković, mladi pevač raskošnog glasa je dečko koji je sa juga Srbije u Beograd došao za svojim snovima. Njegovi prvi koraci ka vrhu estradne scene počeli su baš u Knez Mihajlovoj, gde je pevao prolaznicima, nekada je bilo veoma teških dana ali to je Milana samo teralo da se više trudi i peva…

Foto: printscreen instagram Milan Petković

Danas, on je jedan uspešan pevač koji skoro svaki dan nastupa i vrlo je ponosan na svoje teške početke I to sa ponosom ističe.

Milan je juče ponovo došao u Knez Mihajlovu, ali ovoga puta da bi pomogao.

Pomoć je hitno potrebna malom Vukanu Stoiljkoviću, rodjenom 2021. Godine, kome  je uspostavljena dijagnoza SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). Reč je o neuromišićnoj bolesti, teškoj i progresivnoj, koja može da ima i smrtni ishod. Bolest se manifestuje progresivnom atrofijom mišića i gubitkom životnih funkcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje.

Vukan je sa 6. meseci primio jedinu terapiju dostupnu u Srbiji, Spinrazu, zahvaljujući kojoj lakše guta hranu i diše, ali to nije dovoljno. Jedina nada za Vukanov život je genska terapija Zolgensma. Međutim, ova savremena terapija, odobrena 2019. godine, trenutno je najskuplja na svetu i nedostižna je običnom čoveku.

Zato su u petak Milan Petković, Nemanja Todorovic Numi i Žarko Madžić održali pravi koncert za sve prisutne gradjane, koji su se spontano skupljali, slušali i uživali a pritom ostavljali novac za malog Vukana kome je ostalo svega nekoliko dana da sakupi novac i ode na operaciju.

Ovaj veličanstven humanitarni koncert ovi momci su organizovali spontano, želeći da svojim glasom doprinesu da se što pre skupi novac koji je neophodan za Vukanovo lečenje.

DA VUKAN POBEDI SMA-1239 NA 3030

Da i Vukan pobedi SMA! Budimo humani!

Pomozimo Vukanu!

Slanjem SMS poruke:  Upišimo 1239 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske:  Upišimo human1239 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381533-66

Uplatom na devizni račun: 160600000138150165
IBAN: RS35160600000138150165
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka:  PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Malo je vremena, pa svako ko je u mogućnosti, neka uplati na neki račun od gore navedenih iz fondacije BUDI HUMAN.

Ovaj gest mladih pevača samo je podsticaj za sve ljude iz srpskog jet-seta da i oni učine slično, shodno poslu kojim se bave.

ODMAH POMOZIMO VUKANU STOILJKOVIĆU SLANJEM BAR JEDNOG SMS-a, AKO TO MOGU OVA TRI VELIKA HUMANA UMETNIKA, MILAN, ŽARKO I NUMI, ONDA TO MOŽEMO SVI

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK MOZAIK ŽIVOTA VESTI GRADA VESTI GRADA BEOGRAD