MEGA BAND snimio novi cover- Evo o kojoj pesmi je reč !!!

  • Autor: Saša Prokić

30/03/2021

Jedan od najpopularnijih bendova u Srbiji, Mega bend, ovog puta snimio je novi cover. Naime, reč je o One republic-counting stars, a Tijana, Nikola i Toni su to odradili na mestralan način.


Da biste čuli kako One republic-counting stars zvuči u izvodjenju MEGA BENDA, idemo odmah na instagram profil megaband_official gde možete i čuti i videti ovaj cover.

Ovim coverom MEGA BEND je samo najavio da bez obira na trenutnu kovid sitaciju koja traje već godinu, vide svetlo na kraju tunela i da će se muzika i pesme, kao i nastupi, vratiti u naše živote


Znamo da spremaju i novu pesmu, ali, sada nije vreme da se trenutno objavljuje, kada se ne nastupa. Ipak, u jedno smo sigurni, kada Nele i njegovi članovi benda snime novi singl, to će ponovo biti MEGA hit.

A do tada ćemo uživati u coveru One republic-counting stars koji možete čuti i na našem tekstu, ali vam preporučujemo da odmah posetite i zapratite instagram profil megaband_official (klik OVDE), i na facebook stranici Mega band  (klik OVDE) na kom se inače nalazi ovaj cover..

ESTRADNI KUTAK