Marina Valo – My Stranger !!!

  • Autor: MEDIA PS/ S.Prokić

25/02/2020

Poštovani ljubitelji muzike, predstavljamo vam nešto potpuno drugačije na našoj muzičkoj sceni.


Klik na sliku >>Foto: printsreen youtube

Nešto što vraća u prošlost a u isto vreme prkosi budućnosti. Jedna veoma zanimljiva autorska numera Marine Valo („My Stranger“) koja može da se deklariše kao jazz ali u sebi ima prizvuka raznih muzičkih pravaca, i eto razloga zbog koga se ljubitelji kvalitetne muzike pronalaze u ovoj numeri. 

Magični umetnici, instrumentalisti, koji su svirali na ovoj numeri su zaista vrsni muzičari svetskih razmera

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

(Peđa Milutinović, Max Kochetov, Nenad Gajin Coca, Ivan Aleksijević Pančevac). Oni su, svako na svoj način, zakuvali i dobro začinili ovu jazzy čorbicu.
Pesmu neodoljivo prati i uzdiže na pijedestal neverovatni spot koji se zaista gleda u jednom dahu.

Cela priča od starta budi znatiželju i drži gledaoca do samog kraja da bi tu istu znatiželju zadovoljio. Potpuno je nepredvidiv i sa velikom širinom. Intervjuisali smo nekoliko ljudi koji su gledali spot, svako od njih ga tumači na potpuno drugačiji način, zato to nije samo spot već umetničko delo. 


Scenario je napisao  Danilo Jokić (Marinin suprug) a što se režije tiče, morala je i Marina da se umeša sa svojim čarobnim umetničkim moćima i pomogne Danilu u stvaranju ove filmske priče.

Sve u svemu, na samom kraju je dovoljno reći da su svi parametri zadovoljeni, da je sve ispalo baš kako treba i da nam samo ostaje da budemo jako ponosni na ovu mladu kantautorku koje je napravila ozbiljan posao kako u muzici tako i u video produkciji. 

MARINA VALO je svetska, a naša!!! Mi vam preporučujemo da pogledate video,  pa sami procenite da li grešimo !!!

ESTRADNI KUTAK