JA PIJAN ČEKAM NOĆIMA-prvi cover Stefan i Amnesia benda !!!

  • Autor: Saša Prokić

30/01/2020

Kao što smo već pisali, jedan od najmladjih muzičkih bendova na našoj muzičkoj sceni Stefan I Amensia bend snimio je svoj prvi cover  “Ja pijan čekam noćima”  za koji su uradili i spot.


Klik na sliku

Stefan je  ovim coverom napravio odlićan iskorak na muzičkoj sceni i da su spot i pesma uradjeni u nekom novijem maniru, a na taj način samo su najavili da se od njih još mnogo toga može očekivati.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Stefan je, kada je spot završen, hteo da iskaže veliku zahvalnost svima koji su uzeli učešće u relalizaciji njihovog prvog covera. Zato vam predlažemo, pogledate  njihov cover “Ja pijan čekam noćima” , gde možete videti ko je i kako učestovao u ovom projektu.


Stefan je, kada je spot završen, hteo da iskaže veliku zahvalnost svima koji su uzeli učešće  u relalizaciji njihovog prvog covera, ali napomenucemo samo neke:“Family Studio“, Pesic Photography, xSound & Light  i drugi.

Zato vam predlažemo, pogledate  njihov cover “Ja pijan čekam noćima” , gde možete videti ko je i kako učestovao u ovom projektu.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8B63aIEY-o

 Pesma “Ja pijan čekam noćima” u originalu je uradio Prslook bend ali ovim coverom ova pesma će ponovo dobiti na značaju a Stefan i Amnesia bend su najavili da će se o ovom bendu sa juga Srbije itekako pisati.

ESTRADNI KUTAK