I radna Nova godina, nova pesma i spot i puno toga novog kod Mojito benda !!!

  • Autor: Saša Prokić

11/12/2019

Malo manje ostalo je do dočeka 2020. godine a Mojito Bend može da se pohvali da iza sebe ima godinu za pamćenje.. I radna Nova godina, nova pesma i spot i puno toga je novog kod Mojito benda .


Foto: EXCLUSIVE EVENT CENTER

Za doček Nove 2020. Godine, Mojito bend je u EXCLUSIVE EVENT CENTER-u  a posle niza hitova poput pesama  Samo tvoj, Nisi ti u glavi čista, Bleda senka i drugih,  možemo samo da očekujemo vrhunski provod dok  goste ovog prestižnog objekta očekuje nezaboravan provod..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ali, nije samo to novo, već kako smo saznali, uskoro izlazi nova pesma a spot za ovu pesmu snima se na Kopaoniku u hotelu Gorski, ali o tome ćemo u sledećem tekstu više pisati ..

Mada je Danijel Piskulić, vokal ovog benda, hteo da od očiju javnosti sačuva, bar za sada jednu lepu vest, ali našem oku a i objavi na društvenoj mreži, nije promakla ova novost…

 

Naime, Danijel i njegova, do nedavno devojka, a sada već supruga Marija,  saznali su da će postati roditelji..

Sreći ovo dvoje nije bilo kraja, a sigurni smo da će njih dvoje biti najbolji roditelji.

Foto: facebook- Danijel Piskulić


klik na sliku

Ako se pogleda kako je Mojito bendu protekla, sada već na izmaku godina, onda može da se kaže da je ovo bila i srećna, berićetna i “plodna” godina..


Znači da remiziramo, nastup za Novu godinu u elitnom EXCLUSIVE EVENT CENTER-u  , nova pesma i spot, i ono što je po Danijela, vokal Mojito benda najlepše, uskoro će postati tata.

mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK