I pesma i teretana Domićev je put ka vrhu !!!

  • Autor: Saša Prokić

21/12/2020

Muzički prvenac Dejana Domića uskoro će se naći na youtube.

I pesma i teretana Domićev je put ka vrhu !!!

Pesma u koju je Dejan uložio celog sebe, sigurni smo da će, čim se pojavi na yt, osvojiti vaša srca..

Ali, ova sadašnja situacija koja nije nimalo mirna i dobra po estradu, nije Dejana zaustavila da radi na sebi.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Kako smo ekskluzivno saznali, Domić radi na sebi u svakom smislu te reči, te je, dok se spot za pesmu ne pojavi, krenuo u teretanu..

“Ne radim ovo da bih pravio masu mišića, već da bih ovo vreme pametno iskoristio i živeo zdravo, a ujedno i da se ful spremim kada sve ovo sa koronom prodje“, rekao je Domić za naš potral.

Što se tiče muzičkog pravca, pored svoje pesme Dejan radi i covere, koje često promoviše na svojim društvenim mrežama…

Tako je nedavno snimio još jedan cover “Jedina”, koji je u originalnom izvodjenju pevao Toše, a sada je Dejan pokazao da je neko ko ozbiljno može da uzdrma estradnu scenu..Dejan Domić je jedan nadasve prirodan i spontan momak, koji pre svega peva iz srca, i zato smo sigurni, da kada se njegova prva pesma pojavi na estradnom nebu, nećete ostati ravnodušni već ćete i vi emotivno odreagovati na nju..

Ne teretana ili nesto drugo, već njegov glas je nešto što će Dejana Domića po izasku pesme vinuti u sam vrh estrade scene.

Kako smo do sada pisali da smo već čuli DA SREĆA IMA OČI, onda nam verujte, pesma će vas oboriti s nogu. A teretana, teretana će samo biti još jedan klik ka vrhu, a do tada preporučujemo vam da čujete cover JEDINA u izvodjenju Dejana Domića, kao i da poslušate ostale covere na njegovon yt kanalu.

ESTRADNI KUTAK