Humanitarac, bajker, medicinski radnik i MUZIČAR-Jednom recju Darko (Medino Bend) Mihajlovic !!!

  • Autor: media-ps.rs/S.P/D.M.

16/07/2018

[views]

Darko Mihajlović – osnivač , menadžer i klavijaturista , sad već poznatog beogradskog benda – MEDINO BEND-a..

Znakove talenta za muziku pokazao je još u drugom razredu osnovne škole, gde je to primetio njegov učitelj i podržavao je njegovo interesovanje na muziku, što će se kasnije pokazati kao pun pogodak.

Darko  iz rodnog Zaječara dolazi u Beograd 2001. godine, a već 2006. osniva svoj prvi bend-MEDINO BEND koji postepeno postaje preponznatljiv na našoj estradnoj sceni .

Posle dosta mukotrpnog zalaganja, rada, promene poslovnih saradnika – nekoliko godina kasnije ovaj bend konačno dobija pravu, kvalitetnu  „postavu“ i počinje da radi punom parom.
Pored muzike, Darko radi u eminentnoj ustanovi – Vojno Medicinskoj Akademiji kao medicinski tehničar, sobzirom da je podoficir (Zastavnik) a u slobodno vreme vozi motore, pa je ovaj dečko znan i u „bajkerskom“ društvu tako da ga možete videti na  moto skupovima .

Kako je izjavio za naš portal jedna od najvrednijih osobina, ovog talentovanog muzičara kojom se Darko izuzetno  ponosi, je – humaonst.

Naime,  svake godine on i njegova ekipa nose paketiće ( za doček Nove godine ), a kasnije i Uskršnja jaja u Dom za decu sa posebnim potrebama u Sremčici, a od skoro je u svoj humanitarni rad uvrstio u humanitarne koncerte sa svojim bendom, gde se sva prikupljena sredstva doniraju deci kojima je to potrebno..

Na kraju, šta reći za ovog vrhunskog muzičara osim BRAVO,  to je taj Darko (Medino Bend) Mihajlović !!!

ESTRADNI KUTAK