HOPA CUPA BEND “POKIDAO” NOVIM COVEROM

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Kao što smo nedavno pisali, HOPA CUPA BEND radi na novim muzičkim projektima, a sada se to polako pojavljuje na njihvom officijalnom youtube kanalu.

Pre samo nekoliko dana na yt kanalu pojavio se prvi cover „Ljubi me i ništa ne pitaj“ , o kom smo već pisali. Kako je u prvom coveru Dragan Lazić pokazao svoje vokalno umeće, sada je to uradila Branka, vokal ovog benda. Naime, ovog puta Hopa Cupa bend je snimio novi cover „SEDAM HILJADA SUZA“, pesma je koju u originalu peva Šemsa Suljaković.

Ovom pesmom Šemsa je je obeležila jedno vreme, ali sada, ovim coverom i Brankinim pevanjem ova pesma će ponovo postati viralna i vratiće nas sve u vreme kada je ova pesma žarila i palila.

Da je Branka pokazala do ovako tešku pesmu može da iznese na maestralan način vidi se odmah, a na taj način je ujedno pokazala o kakvom je vokalu reč..

Da čujete novi cover HOPA CUPA BEND-a, SEDAM HILJADA SUZA, ODMAH KLIK OVDE.

Ekskluzivno smo saznali da Hopa Cupa bend sprema jos nekoliko, (necemo reci koliko) vrhunskih covera a sobziorm da ovaj bend gde god da svira, dovodi atmosferu do usijanja, onda ne treba sumnjati da će novi coveri takodje da vas oduševe, kao i ova dva.

Kako je Branka „pokidala“ u novom coveru pogledajte na našem tekstu odmah ,

a onda ODMAH klik OVDE..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK