Goran Berisavac Beri biografija!!!

  • Autor: Prokic Sasa/media-ps.rs

06/03/2018

Goran Berisavac Beri rodjen je u Arandjelovcu 09.10.1974. u radničkoj porodici.  Iako u njegovoj porodici Berisavac kolenima unazad niko nije bio muzičar Goran (Beri) imao je naklonost ka muzici od malih nogu.

Foto: Privatna arhiva

Njegovi roditelji nisu toliko obratili pažnju na tu njegovu sklonost te nije pohađao Muzičku školu ili privatne časove sviranja.

Svoju želju sam uspeo da pokrene pojavljivanjem njemu dragog učitelja i prijatelja Gorana Jeknića koji se pojavio iz Beograda da organizuje školu estradne harmonike u njegovom rodnom mestu Topoli.

Na časove harmonike krenuo je u svojoj 16-oj godini, što je jako kasno za početak. Ali želja je pobedila i veliki rad, i uz dobrog profesora kakav je bio Goran on je već sa 18 godina svirao po takmičenjima i osvajao značajne rezultate.

Inače , pored muzike puno je voleo (i još uvek) tehniku (elektronski instrumenti, ozvučenja, ligh tehnika, klavijature i sl) zato je  završio srednju školu kao elektrotehničar ali za visoki napon iz razloga što u Arandjelovcu nije imala elektronika odsek.

Elem, Beri je životu  uspeo da primeni i jednu i drugu školu tako da je danas poznati muzičar koji svira dva instrumenta harmoniku i klavijaturu kao i direktor i mendžer firme General sound iz Topole koja se bavi prodajom muzičkih instrumenata, ozvučenja i osvetljenja kao i iznajmljivanjem istih.

Beri je od  2000.-te godine u braku sa  suprugom Milkom koja je takodje upešan pevač i  član Zora benda, i imaju troje dece od kojih će sigurno neko krenuti i  muzičkim stopama svojih roditelja.
MEGABENDOVCI na zasluženom odmoru !!!

03/07/2018