Evo zašto je pevačica Mima Živković digla rodni Pukovac na noge !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/04/2021

Mlada pevačica Mima Živković, svojim glasom privukla je veliku pažnju na sebe. Takodje zbog svoje spontanosti i energije učestovala je i u rijalitiju Zadruga, gde je bila visoko plasirana.


Ali, cena popularnosti je nije ponela i ostala je ista, dobra, humana, i nadasve odličan pevač.

A u prilog tome govori to što je digla rodni Pukovac na noge jer je jednim humanim gestom želela  da pomogne čoveku koji se takodje nekada bavio muzikom, a sada se bori u životu, jer nema obe noge.Mima ne krije oduševljenje zbog Pukovčana koji su joj izašli u susret i bez razmišljanja pomogli da ostvari svoj plan da se čoveku napravi kupatilo, da može samostalno da koristi kupatilo, tj. wc.

Da je njeni meštani vole, dokazuje to da je za jedan dan sakupila sav potreban materijal za izradu kupatila.  Ali, ona  ima još jednu lepu humanu zamisao, ..

Naime, preko prijatelja je našla kolica, za samostalnu upotrebu nužde, što je ovom čoveku zasta neophodno, jer sada kada mora u wc, ima pomoć svoje žene, koju on od milošte zove baka..

Ovako bi sa tim kolicima mogao da bude samostalan u velikoj meri, ali i za to treba novac.

Da bi se kolica kupila, Mima apeluje da ko može uplatiti na njen račun..

Da bi ovo humano delo bilo transparentno, Mima je odlučila da svako ko uplati, kao i uvek do sada, sve da snima i slika, i izbaci na svoje društvene mreže koje broje veliki broj pratilaca.

Na ovaj način Mima želi da se zahvali svima koji su uzeli učešće da pomognu ovom čoveku i koji je vole i veruju u nju .

Mima je ovom prilikom želela da istakne da duguje veliku zahvalnost Bojanu Belcu iz Pukovca, jer je izašao u susret sa majstorima za vodu i kanalizaciju i dao i cevi za kanalizaciju i vodu i pesak, takodje “Sale Pukovac” firma je dala sav materijal za kupatilo, Milan Pećil je izdvojio nova vrata u prozor i još mnogi drugi koji su učestvovali.

Ovo je samo jedan veliki humani gest jedne mlade pevačice o kojoj će se tek pisati, a čim korona situacija popusti uživaćemo u njenim nastupima.


ESTRADNI KUTAK