EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE sa snimanja spota za pesmu DAJTE MI VREMENA!!!

  • Autor: Saša Prokić

16/11/2019

Danas (11.11.2019.god) u 16 časova  premijerno na youtube kanalu Hopa Cupa bend OFFICIAL pojavio se novi singl DAJTE MI VREMENA.


Foto: Nenad Karlić

U moru novih singlova hiper produkcije, HOPA CUPA BEND se izdvaja po tome što su na novoj pesmi radili sa proverenim ljudima iz oblasti produkcije, fotografije, šminke, pa je i spot snimljen u vrhunskim objektima i zanimljivim mestima…

Ovaj bend važi za jedan od najenergičnih bendova u na našoj estradnoj sceni,  jer gde god da nastupaju, imate osećaj da ste na koncertu.

U izradi ovog novog singla, pored članova benda učestvovao je, kao što smo već pisali, i poznati pevač Darko Lazić.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

A da bi sve bilo kako treba, pobrinuli su se: za muziku Dejan Kostić, teskt ove prelepe pesme radio je Milanko Ćirović, aranžman i mix & Mastering Goran Živković, kao i klavijature i programing Goran Živković Toza i njegova CUBAUDIO produkcija.

Takodje, treba dodati da je harmnonika Miloš Dražić, gitara Nenad Mirković a da je prateći vokal Suzana Branković.

Da bismo vam slikama preneli atmsferu sa snimanja spota pobrinuo se profesionalni fotograf Nenad Karlić.

Klik na sliku

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE sa snimanja spota za pesmu DAJTE MI VREMENA!!!
_NEN6930
_NEN6990
_NEN7133
_NEN7267
_NEN7318
_NEN7516
_NEN7584
_NEN7589
_NEN7601
_NEN7842
_NEN8016

Foto: Nenad Karlić


I kao što smo na početku rekli da je ovaj singl radio pravi tim profesionalaca, a Caki kao prvi čovek ovog benda se zahvaljuje svima koji su pomogli u izradi ove pesme i spota, kao i svima drugima koji su uzeli učesce u izradi, od lokacija za snimanje do medija.

Caki, Branka, Dragan, Toza i ostali članovi benda su vam omogućili da  kada budete slušali ovu pesmu na youtube, možete i da čitate tekst i na taj način vam olakšali da brže naučite reči ove pesme.

https://www.youtube.com/watch?v=wI4n21uUdiM

Kada odgledate fotografije, ne gubite vreme, odmah ukucajte na youtube DAJTE MI VREMENA i uživajte u novoj pesmi HOPA CUPA BEND-a.

Ljubica 22
Ljubica 11t
mikrofon 2
note2

ESTRADNI KUTAK