DIJAMANTI u borbi protiv korone !!!

  • Autor: Saša Prokić

26/03/2020

 Najbolji način u borbi protiv Korona virusa je OSTATI KOD KUĆE, pa tako vreme provode i momci iz DIJAMANTI BENDA..


Foto: Dejan Jelić

Mladen, vokal Dijamanti benda, ovo vreme najčešće provodi u kuhinji, voli da sprema slano slatka jela, ali, iskreno, kako je rekao, više preferira slatka jela. U njegovim kulinarskim veštinama mogu mu pozavideti mnogi.

Mladen-Dijamanti bend
Mladen-Dijamanti bend
Mladen-Dijamanti bend

Ali, sobzirom da se bavi javnim poslom i da je neko ko vodi računa o sebi, a da bi pored i tolike hrane ostao top i na sceni izgledao svetski.

Kako je  Mladen je  rekao za naš portal da vežba redovno svaki dan i da redovno pije protein, koji su u ovo vreme, kada smo svi izlovožani, dobro došli.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

I Dejan Jelić, klavijature i frontmen ovog benda, ovo vreme provodi sa porodiicom, ali kako je rekao za nas portal, obavezno svakog dana izdvoji vreme za vežbanje, i naravno, muziku da bi ostao u formi.

Dejan i  Mladen su dobar primer kako ovo slobodno vreme treba pametno upotrebiti, a kada prodje ova pošast. vratiti se normalnom životu.. 

Mada kod muzičara, život je uvek u nekoj brzini, danju spavati, noću raditi, ali, to je sve ljubav prema ovom zabavnom poslu. 

Ali, kao i svi,  i oni jedva čekaju da Korona virus najzad nestane i da se vrate novim muzičkim poduhvatima. 


 Dejan i Mladen populrno DIJAMANTI– APELUJU  da je u ovom trenutku najbolje i najbitnije da svi slušamo savete nadležnih organa i poručuju svima –  OSTANMO KOD KUĆE. 

A kada sve ovo prodje, biće vremena za veselje i pesmu.

ESTRADNI KUTAK