Danijel rekao Mariji sudbonosno „DA“ !!!

  • Autor: Saša Prokić

01/03/2020

  Nije se Danijel Piskulić, vokal MOJITO BENDA, povukao sa muzičke scene, tj, itekako ga ima, ali je malo nestao sa novinskih članaka..
 Razlog tome je, kao što smo već pisali, da će uskoro postati ponosni tata, a u subotu 29. februara je rekao sudbonosno DA svojoj izabranici vlogerki Mariji Rosić, sada Piskulić..


Foto: facebook Danijel Piskulić

Marija i Danijel su dugo bili u vezi ali s obzirom da su osobe koje zrače pozitivnom energijom i da će uskoro postati roditelji, rešili su da krenu u zajednički život i kažu jedno drugom sudbonosno „DA“

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Danijel i Mojito bend nedavno su snimili novi singl „NE ZNA ONA“, ali Marija je dobro znala da je Danijel taj pravi i da će sa ponosom biti gospodja Piskulić

Zbog svoje hairzme, spontanosti i enegije, a važe za osobe koje oko sebe pružaju samo osmehe i pozitivnnu energiju, odabrali su poseban dan za venčanje- 29 februar..


   S obzirom da su se venčali pomenutog datuma i da će za 20 godina slaviti PRVIH PET godina braka, naša redakcija, kao i svi njihovi prijatelji i fanovi Mojito benda im žele da dočekaju i zlatnu svadbu iako će tada imati „tričavih“ 200 godina.
  Naravno, šalimo se malo, velikom prijatelju našeg portala, DANIJELU PISKULIĆ i njegovoj supruzi MARIJI želimo srećan i dugovečan brak.

ESTRADNI KUTAK