CELA ESTRADA KOD SREĆKA KREČARA NA PUNOLETSTVU !!!

03/10/2021

Nemojte da vas naslov zbuni jer nije Srećko Krečar napunio 18 godina, već njegova i Marijina ćerka Djurdja, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Foto: Srećko Krečar

Koliko vidimo po fotografijama i snimcima koji su „pljuštali“ tog dana, Srećko i Marija nisu se štedeli već svojoj, sada punoletnoj devočici priredili nezaborvan osamanesti rodjendan koji su pored rodbine i velikih imena naše estradne scene napravili rodjendani za pamćenje…

CELA ESTRADA KOD SRECKA KRECARA NA PUNOLETSTVU !!!1
CELA ESTRADA KOD SRECKA KRECARA NA PUNOLETSTVU1

Foto: Srećko Krečar

Pevalo se i igralo 30-tog septembra baš onako kako i sam Srećko na svojim nastupima radi, do usijanja.

A na porodičnom veselju porodice Gajić, mikrofona pored Srećka latili su se Sladja ALLegro, Aleksandra Mladenović, Sloba Radanović, Uroš Živković, Neša Manojlović, Samo Bob, Ljuba Perućica, Darko Lazić, Anid Ćusić, Radiša Urošević, Mega bend, Šebek, Replay Bend i drugi, a Borko Radivojević i orketar Tigrovi bili su zaduženi za najbolju muzičku podlogu i atmosferu. 

View this post on Instagram

A post shared by 𝐒𝐑𝐄𝐂𝐊𝐎 𝐊𝐑𝐄𝐂𝐀𝐑 (@sreckokrecar)

Takodje su medju zvanicama bili i njegov prijatelj i menadžer Marko Milošević, estradni  menadžer Goran Lečić, a takodje je na proslavi bio i Andrija Beloica, vlasnik youtube kanala UŽIVOteka, ali i i druge mnogobrojne ličnosti iz javnog života, vodlitelji emisija i drugi.


I šta reći, kada se na jednom mestu okupe ovakva estradna imena, i svi koji vole i poštjuju njegovu porodicu, slavljenica je proslavila rodjendan koji će zauvek pamtiti.

S obzirom da je Srećko neko koga znamo dugo godina, maltene ceo život (naš glavni urednik portala Saša Prokić), ovom prilikom redakcija našeg portala DJURDJI ŽELI SREĆAN RODJENDAN I DA JOJ SE SVE ŽELJE OSTVARE, I DOBRODOŠLA U SVET ODRASLIH …

ESTRADNI KUTAK