BOJANA BARJAKTAREVIĆ u takmičenju NIKAD NIJE KASNO postala trostruki pobednik !!!

  • Autor: Saša Prokić

23/06/2021

NIKAD NIJE KASNO prava je reč za Bojanu Barjaktarević, koja je u istoimenom takmičenju pobedila u sve tri kategorije.


Foto: Facebook Bojana Barjaktertevic-Nikad nije kasno

Ko je gledao ovo takmičenje, svestan je bio da ova 46-togodišnja pevačica iz Paraćina nema konkurenciju. Jednostavno, Bojana je svojim glasom, žargonski rečeno, “oduvala” konkurenciju.

Istini na volju, svi finalisti u ovom muzičkom takmičenju NIKAD NIJE KASNO su bili odlični. I svi su dokaz da NIKAD NIJE KASNO  da postaneš uspešan pevač.

Ali, isto tako, kroz takmičenje svi su bili svesni da  je Bojana Barjkaterević neko ko zaista osvaja svojim glasom..

Kao što smo nedavno pisali, Bojana Barjaktarević  imala je ozbiljan zdravstveni problem, koji je u jednom trenutku  ugrozio njen život. Ali njena pozitivna energija i volja su pobedili..I BOJANA je i tada pobedila i vratila se na muzicku scenu u punom sjaju i samo pokazala da je njen glas POBEDNIČKI..

U ovom prestižnom takmičenju Bojana je postavila muzičku lestvicu veoma visoko, da njene kolege sa vec izgradjenim karijerama mogu samo da kazu GDE SI BILA DO SADA..


Kako je osvojila sve tri nagrade u takmicenju NIKAD NIJE KASNO, Bojana koja je preko dve ipo decenije na muzickoj sceni u jednom trenutku ostala bez tekst i sama je rekla „Prvi put u životu mi se ovako tresu ruke. Ovako se nisam tresla ni kad je bilo najgore“.

Na Bojanu je od finala ovog takmičenja najviše ponosno njeno Pomoravlje, naravno prvo Paracin ali I cela Srbija..

Jer neko ko ovako peva RODJEN JE POBEDNIK , a Bojana to jeste u svakom smislu..

ESTRADNI KUTAK