Bojan i Ana u ljubavi kao i prvog dana !!!

  • Autor: Saša Prokić

03/02/2020

Bojan El-Maestro je muzicko ime koje dugo postoji na muzičkoj sceni.Po profesiji je diplomirani solo pevač i profesor u jednoj srednjoj muzičkoj školi.Pedagogijom solo pevanja bavi se i privatno.

Do nedavno je bio vokal jednog veoma poznatog muzickog benda.Od nedavno nastupa pod svojim imenom:Bojan El-maestro.


Foto: facebook Bojan Veličković

Otvorio je novo poglavlje u svom muzičkom životu i snimio prvi samostalni singl pod nazivom „Milena“,za PGP-RTS.

Ono što čini ovu priču zanimljivom je to da je danas na estradi vrlo malo onih koji se mogu pohvaliti brakom koji je harmoničan, ispunjen ljubavlju ili kako se filmski kaže ,idealan. Naravno, ima takvih parova ali oni to uglavnom čuvaju od očiju javnosti i štite svoju privatnost.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Bojan je u braku sa Anom i sa njom ima troje dece, što je retkost u Srbiji.

Svi koji ga poznaju za njega vezuju pozitivna iskustva. Njegova supruga Ana vazi takodje za jednu veoma pozitivnu, obrazovanu i dragu osobu. Ana je po struci, diplomirani  filolog za književnost i stim u vezi, Bojanov najiskreniji životni analitičar.

S obzirom da je život muzičara takav kakav je, muzičar danju spava-nocu radi,Bojan svaki slobodan trenutak provodi uz decu i suprugu, koja je kako on sam kaze :“Moje drugo ja,moja ljubav! Majka,zena,carica!

Bojan može biti itekako ponosan čovek, što se kod njega da primetiti.


Pored sebe ima ženu koja ga prati kroz njegovu muzičku karijeru i koja je pored odgajanja njihove dece ostala lepa,negovana i posvećena zena.

Bojan-El Maestro uskoro sprema novu pesmu,a sigurni smo da ce i dalje imati punu  podrsku svoje supruge Ane ali i fanova koji iz dana u dan rastu.

ESTRADNI KUTAK