BALŠA IMA PRELEPU ŽENU, A KAKO JELENA PEVA ODUŠEVIĆETE SE !!!

  • Autor: Saša Prokić

30/03/2021

Balša Vujičić, pevač o kome smo već pisali, neko je ostvaren i kao sportista, ali i kao odličan pevač. Nedavno je snimio singl MRVICA koji je vrlo brzo našao put do slušalaca i naišao na dobru posećenost na youtube..


Foto: Balša Vujičić

Posle singla je snimio nekoliko covera koji su takodje dobro slušani, a kako smo saznali, radi i na novom singlu, ali, o tome ćemo više drugi put..

Takodje Balša i njegova supruga Jelena rade na novim muzičkim projektima kako za sebe takodje i za druge. Inače Jelena za one manje upućene je odličan tekstopisac, a njene pesme se uveliko pevaju, ali,o tome ćemo drugi put. 

Nego, da vam mi ne skrećemo misli na drugu stranu, jer kada ste videli naslov verovatno ste hteli i da čujete, a I da vidite, a sigurni smo da ovo niste znali- Balša ima prelepu ženu, koja takodje odlično peva..


Da li Balša ljubomorno čuva svoju lepšu polovinu od očiju javnosti zbog fizičke lepote ili glasa, prosudite sami.

Ali da nas je Jelena, kada smo čuli kako peva, ostavila bez teksta, i da je njena lepota očigledna, ne zameramo Balši zašto je čuva za sebe…

View this post on Instagram

A post shared by °★ ?????? ????č?ć ★° (@jellenavujicic)

Nećemo vam više odvlačiti pažnju, vec na našem tektu poslušajte mini cover koji je Jelena okačila na svoj Instagram profil, ali je zato i zapratite na istom jer ćete uživati u pomenutom coveru.

ESTRADNI KUTAK