Zapamtite ovo ime-Aleksandar Misojčić !!

  • Autor: Dušan Makević

09/01/2021

Predstavljamo vam Aleksandara Misojčića, skromnog i izuzetno talentovanog pevača iz Šapca.


D.M. : Sa koliko godina si otkrio da imaš talenat za pevanje, a sa koliko si krenuo ozbiljno da se baviš time?

A.M. : Još kao mali sam obožavao muzičke emisije i bukvalno sam ispred TV-a stajao i pomno ih pratio, a kad bi me u šali pitali sta ću biti kad porastem, moj jedini odgovor je bio – pevač. Tako da sam jedva čekao trenutak da sazrim i da mogu da krenem u ostvarenje dečačkih snova. Već sa 16 godina sam po malo počeo da nastupam po manjim klubovima i privatnim slavljima, da bih od 18. počeo profesionalno da radim svaki vikend, a neretko i svaki dan.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

D.M. : Na šta si potrošio i kako je izgledalo to kada si zaradio prvi bakšiš?

A.M. : Sećam se i prvog bakšiša. Bilo je to jedno punoletstvo, ja sam tada imao nekih 16 godina. Nije to bio neki spektakularan iznos, ali za mene u početku je bilo pojam. Sećam se da sam od većeg dela kupio sebi nov stalak za mikrofon, a ostatak sam potrošio na društvo u kafani. Želeo sam da ih častim i da im se zahvalim što su bili uz mene i bili srećni kad me vide na bini.


D.M. : Šabac ima puno pevača, a ti važiš za jednog od napopularnijih, e pa mene zanima kako se nosiš sa toliko fanova, jer čujem da su to izuzetno lepe devojke?

A.M.: Hvala ti na komplimentu. Ovaj posao radim 100% iz ljubavi i verovatno to i ljudi osete. Ništa lepše nema od podrške koju dobijete od ljudi. Ta povratna enegrija ne može da se opiše dok se ne oseti. Naravno, devojke su uglavnom tu u prvim redovima i one prednjače u broju na moje veliko zadovoljstvo. A ja se trudim da svakog ispoštujem, da svakome posvetim svoju pažnju, otpevam pesmu, itd…


D.M. : Da li imaš u planu posle takmičenja i neku pesmu da snimiš, a čuo sam od svojih izvora da se krčka neki hit?

A.M. : Izvori te definitivno nisu slagali. Ništa ne krijem, ali još i ne najavljujem. Pesma je neplanirano došla do mene i moji saradnici, prijatelji, porodica, pa i ja jednoglasno mislimo da imamo ‘hit na prvu’. Totalno je drugačiji fazon od muzike koja se može čuti trenutno na našoj muzičkoj sceni, a to mi je cilj. Da publici predstavim nešto potpuno drugačije. Ja ne bih bio ja kad ne bih bio drugačiji.

D. M. : Hvala ti Aleksandre što si govorio za naš portal.

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA ŠABAC