“22” pesma Milana Petkovića koja tera suze na oči !!!

  • Autor: Saša Prokić

25/04/2020

Milan Petković je ime koje će se sve više pominjati u estradnim krugovima, Neko je ko osvaja svojim čarobnim glasom i sve više zbog toga privlači pažnju na sebe.


Njegov muzički put nije nimalo lak. Došao je iz malog grada sa juga Srbije u veliki grad (Beograd) da bi uspeo u onome što najbolje zna – da peva ( i uspeo je)

Svirao je i pevao u Knez Mihajlovoj da bi opstao u velikom gradu, a onda se desila 2015. godina, prijavio se na muzičko takmičenje Pinkove zvezde i tada se njegov  život preokrenuo. U pomenutom takmičenju došao je do polufinala ali njegov glas ga je izdvojio i postao je prepoznatljiv.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ulaskom u Zadrugu 2  njegovo ime je postalo jož preopoznatljivije i po izlasku, snimio je svoj prvi sing „KAD ZABOLI“ ..Pesma je u kratkom roku postala veoma slušana.

Ali, želeo je nešto više, hteo je još bolje, pa je stoga ušao u Zadrugu 3 da bi egzistencionalno postao stabilan, ali u Zadruzi je upoznao i mnoge, njemu sada drage ljude, i u imaginarijumu napisao pesmu koja je po njegovom izlasku iz istog ubrzo snimljena.

Milanov singl „22“ je za samo nekoliko dana došao do velike preglednosti na youtube platformi  .

Cela ova emotivna priča Milana je inspirisala u Zadruzi, slušajući ljubavnu priču Stefana Karića i  prerano preminule misica Dijane Milojković rodom iz  Ćuprije  da  napiše ovu prelepu baladu.

Dijana je kao predstavnica Srbije učestvovala na prestižnom svetskom takmičenju Mis Earth na Filipinima 2009. godine, a 2014. godine na takmičenju u Bejrutu  postala je i „Miss Evrope“ kao i „Miss sporta“ i ponosno je isticala svoje rodno mesto Ćuprija.

Ljubav bila je poznata celoj javnosti, a Milan je neko ko je izuzuteno emotivan, te je tu ljubav pretočio u pesmu.


A zasto je naziv 22?

„U dugim razgovorima sa Stefanom Karićem, u toku mog učešća u zadruzi, dobio sam inspiraciju za ovu ljubavnom priču izmedju njega i  Dijane Milojković.  Sve se vrtelo oko 22, i za moju Dijanu i za sve u životu, čak imam i 22 istetovirano”, rekao je Stefan Milanu. Po Stefanovoj priči broj 22 ima simboliku u vezi njegovog života“,  rekao je Milan za naš portal MEDIA PS..

Poznati producent Mirko Gavrić koji je i sam bio učesnik zadruge3 , a koji je prepozano Milanov muzički talenat, obećao je da će mu pomoći da snimi singl, i odmah po izlasku iz Zadruge pesma je ubrzo realizovana.

Evo šta je za naš portal MEDIA PS rekao Mirko Gavrić o Milanu i njihovoj saradnji:

„Muzikom se bavim od svoje 7. godine kada sam upisao muzičku školu. Prve profesionalne korake napravio sam sa nepunih 15 godina kao studijski prateći vokal. Ja ću se svakako naći Milanu u stvaranju njegovog prvog albuma i potrudiću se da svojim znanjem i iskustvom njegova dela uobličim u celinu. Talentovan je ali za uspeh je danas potrebno mnogo faktora. 

Prvom pesmom „22“ smo postigli neverovatan uspeh i voleo bih da taj intenzitet zadržimo do kraja. Milan je kao i svaki početnik nestrpljiv i voleo bi sve odmah i sad ali uspevam da obuzdam tu njegovu vatru. Mora da nauči da ceni i publiku ali i da je dovoljno animira kako bi nestrpljivo čekali svaku narednu njegovu pesmu. Svakako mu želim uspeh i sreću i mislim da je pred njim lepa muzička karijera“.

https://www.youtube.com/watch?v=uCgyR72w2Dc

Mnogo se toga može napisati za ovu pesmu, ali najbolje je za ovu veliku ljubav, pretočenu u Milanov singl i spot „22“ odslušati i odgledati i naracno prepustiti se emocijama..

Treba samo napomenuti da u realizaciji ove pesme i spota učestvovao veliki broj bivših I sadašnjih učesnika  Zadruge i dugih popularnih pevača koji nisu učesnici rijalitija a kojima je Milan neizmerno zahvalan. A evo ko je sve uzeo učešće u snimanju spota:

1.Mirko Gavrić

 2.Nenad Sindjelić Gasttozz

3.Marija Mikić

4.Ivana Krunić

5.Stefan Dimitrijević Leon

6.Jovana Matijević

7.Stefan Milošević Panda

8.Stefan Kandić Kendi

9.Filip Reljić

10.Savo Perović

11.Aleksa Savić

12.Mina Nikolić

13Antonije Kocić

14.Sani i Natalija Ibraimov

15.Ana Stojiljković

16.Andjela i Sladjana Janković

17.Andjela Vranić

18.Nemanja Djerić Djexon

19.Vanja Mijatović

20.Marko Plečić

21.Zora Pearl Petković

22.Stefan Karić’

ESTRADNI KUTAK