Završeni radovi na krovu OŠ “Milutin  Jelenić” u Gornjoj Trnavi a uporedo se asfaltiraju putevi u selima opštine Topola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS/ Vladimir Radojković

Topola-Završeno je pokrivanje osnovne škole u Gornjoj Trnavi. Od izuzetnog je značaja da deca, pogotovo na seoskom području, imaju što bolje uslove za školovanje.

Foto : Vladimir Radojković

Posle ove investicije , koju je finansirala opština Topola samostalno iz svojih sredstava i koja je koštala oko 5 miliona dinara, nastavlja se sa ulaganjem u mesnu zajednicu Trnava sa izgradnjom podloge na rukometnom igralištu na Vitlini. Ukupna vrednost tog projekta je 4.700.000,00 dinara sa PDV-om.

“Tender je u toku. Očekujem da će i ovaj projekat biti ubrzo završen, kako bi naši najmladji mogli nesmetano da uživaju u sportskim aktivnostima. Takođe , radimo i na sanaciji makadamskih puteva, koji su oštećeni usled vremenskih nepogoda. Postoji veliki broj zahteva, sredstva su ograničena, ali ćemo se potruditi da u sto većoj meri, a u skladu sa raspoloživim sredstvima izađemo našim građanima u susret”, stoji na fejsbuku Vladimira Radojkovića.

 Započeto je i asfaltiranje lokalnih puteva. Prvi sloj je završen u Blaznavi, posle toga je na redu Šatornja (priprema terena), zatim u skladu sa planom i odlukom Opštinskog veća Jarmenovci, Belosavci, Trnava …

Foto : Vladimir Radojković

“Izgradjen je i makadamski put koji povezuje Junkovac i Kloku, u dužini od 1 kilometra. Taj put nije bio prohodan više od 30 godina. Ovim smo , vodeći se pravilom ekonomičnosti, povezali ove dve mesne zajednice i omogućili našim gradjanima brze i lakše putovanje. Građevinska sezona je u toku, uskoro će biti još dobrih vesti”, stoji na fb strani predsednika opštine Topola,  Vladimira Radojkovića.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA