USKORO NOVI ENTERIJER U DESPOTOVAČKOM VRTIĆU !!!

  • Izvor, foto : Opština Despotovac

28/03/2019

Despotovac-Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Odlukom o odobravanju sredstava za sufinansiranje mera populacione politike dodelilo opštini Despotovac 8,5 miliona dinara.

trong>Na osnovu Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2019. godini, objavljenog u Službenom glasniku 15. februara, za usklađivanje rada i roditeljstva, put ka zdravom materinstvu, edukaciju iz oblasti populacione politike i aktiviranje lokalne samouprave u opštini Despotovac izdvojeno je 8,5 miliona dinara iz državnog budžeta.


Prema rečima novoizabrane direktorke PU „Rada Miljković“, Verice Stojković, opredeljena sredstva biće utrošena na adaptaciju stare zgrade vrtića: „Veliki problem nam predstavlja dotrajala stolarija koja će kompletno biti zamenjena novom.

U planu je i postavljanje novog laminata, radijatora kao i potpuno renoviranje kupatila. Uz već postojeću novu zgradu, ovim radovima zaokružujemo sve potrebne uslove u pogledu enterijera za našu decu.“

EKONOMIJA VESTI GRADA DESPOTOVAC