ULICA BRAĆE RIBNIKAR DOBIJA VODOVOD

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto: O.S.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović obišao je danas stanovnike ulice Braće Ribnikar, u kojoj naredne nedelje počinju radovi na izgradnji vodovodne mreže:

„Svilajnac se širi sa druge strane pruge, i do sada od infrastrukture ovde su bili urađeni struja i ulična rasveta. Sa ljudima koji ovde žive i naseljavaju se dogovorili smo se da počnemo da radimo infrastrukturu koja nedostaje. Tokom oktobra završićemo 600 metara vodvodne mreže, što je prva stvar koju radimo. Nakon toga pristupićemo izdradi projektne dokumentacije za kanalizacionu mrežu, a nakon toga razgovaraće se o asfaltiranju. Sa Železnicama Srbije dogovorili smo i čišćenje pojasa oko pruge, koje ćemo posle održavati“ – izjavio je Milanović.

Naglasio je da očekuje da u narednih nekoliko godina ova ulica izgleda i funkcioniše kao i sve ostale ulice u gradu.

Na aktuelno pitanje da li će, po ugledu mnoge druge gradonačelnike i predsednike opština po Srbiji, podneti ostavku, Milanović je rekao da ostavku neće podneti, da je situacija u opštini Svilajnac stabilna, da je skupštinska većina stabilna i da je potrebno započete investicije i završiti.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC