Novi krug nagradne igre „UZMI RAČUN I POBEDI“ kreće 18. septembra !!!

  • Izvor: novosti.rs

15/08/2021

Kao i u prethodnim krugovima, i ovog puta je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, koji se ne smeju mešati, pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara.

trong>Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, ukoliko staju u poštansko sanduče.

Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“, dok je na poleđini pošiljke obavezno čitko upisati ime i prezime, adresu prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Slanje koverata nije prestajalo tokom leta, a u novom krugu učestvovaće sve koverte koje su poslate i u prethodnom krugu, od aprila meseca, kao i one koje se šalju sada i u narednom periodu.


I u drugom delu igre biće podeljeno po 30 automobila i osam stanova, u šest krugova izvlačenja.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine, jer jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

Građani se pozivaju da prilikom učešća u nagradnoj igri vode računa o svom zdravlju i poštuju sve epidemiološke mere, da koverte pripreme kod kuće i da ih ubace u najbliže poštansko sanduče bez zadržavanja i čekanja u redu.

Dodatni nacin da se zaštite, ali i da dupliraju svoje šanse za dobitak, je da plaćaju bezgotovinski kad god je to moguće, jer tako izbegavaju direktan kontakt s prodavcem i novčanicama.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, koji su prikupili račune.

EKONOMIJA