Do 15. januara produžen rok za konkurisanje na javni poziv za učešće u Programu „Podrška unapređenju poslovnog okruženja na teritoriji Pomoravskog okruga“!!!

  • Izvor: Opština Paraćin

05/01/2021

Do 15. januara produžen je rok za konkurisanje na javni poziv koji je Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja raspisala za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja u okviru projekta „Podrška unapređenju poslovnog okruženja na teritoriji Pomoravskog okruga“, koji finansira Vlada Norveške.

trong>Cilj konkursa je stvaranje povoljnijeg društveno ekonomskog razvoja, stvaranje mogućnosti za povećanje konkurentnosti privrednih subjekata i podsticanje zapošljavanja mladih, žena i ugroženih grupa sa teritorije Pomoravskog okruga.

Ukupan budžet programa iznosi 40 hiljada dolara, a projektom će biti odabrano najmanje 10 korisnika.


Privredni subjekti koji zadovoljavaju uslove Programa mogu ostvariti pravo na finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava u iznosu do 4 hiljade dolara u dinarskoj protivvrednosti za nabavku opreme, softvera, implementaciju relevantnih standarda i sertifikaciju, saopšteno je iz Regionalne Agencije za ekonomski ravoj Šumadije i Pomoravlja.

 Tekst javnog poziva, kao i detaljniji uslovi, spisak potrebne dokumentacije, kriterijumi za odabir, objavljeni su i na zvaničnoj internet stranici Opštine Paraćin, odakle se može preuzeti i dokumentacija.

EKONOMIJA VESTI GRADA PARAĆIN