ZA NASTAVAK LEČENJA Dr ANE U TURSKOJ, PONOVO JE POTREBNA NAŠA POMOĆ !!!

  • Autor: Saša Prokić

14/12/2020

Već smo pisali i apelovali da se što pre pomogne mladoj doktorki Ani Jaćimović iz Krežbinca kod Paraćina koja je oboblela od  karcinoma debelog creva sa metastatskim promenama, u četvrtoj fazi bolesti, veoma agresivnog tipa.


trong>Ana je jedno čarobno biće koje se bori za svoj život, i njena borba se nastavlja iz dana u dan.

I kada je vidite, a znate protiv čega se bori, ova mlada žena se ne predaje. Ona na sve gleda pozitivno..

Njeno lečenje, posle lečenja u Srbiji, nastavljeno je u Turskoj, u klinici MEDICANA, gde je počela da prima terapiju. Ana je prvi put otišla u Tursku 22. septembra, na preglede, konsultacije, gde je ostala malo manje od mesec dana. U okviru toga je Ana primila 12 ciklusa terapije, koja se primaju venskim putem, uz svakodnevnu primenu dve vrste tableta..


Za taj prvi period njenog lečenja bilo je potrebno oko 30 000 evra. I taman kada je počela da prima terapiju koja joj život znači, desio se šok. 

Naime, u Turskoj kada je počela da prima terapiju doživela je tešku alergijsku rekaciju na lek, gde je bila sva u plikovima a dani su joj prolazili kao večnost. .

Trpela je bolove ali je verovala da će terapija početi da deluje. I uspela je, terapija je najzad počela da deluje i Ana je počela dobro da reaguje..

Po povratku u Srbiju bila je i dalje pod tim terapijskim šokom, ali vremenski, sve se polako sredilo, i Ana sada mora dalje.

Ali, tu nije kraj. Taman kada je sve počelo da ide kako treba, i kada je predvidjenu terapiju primala kuci, a zbog korona virusa Ana je u samoizolaciji da nebi dobila korona virus, a da li vreme ili šta već, Ana je obolela od obostrane upale pluća..

U tom trenutku morala je da prekine terapiju. Negativna je na korona virus, ali se oporavlja polako i počinje po savetu doktora iz Turske da ponovo koristi prepisanu terapiju..

Ali, ni tu nije kraj njenim problemima. Ako epidemiološka situacija to dozvoli, Ana 20.decembra, mora na novu kontrolu u Tursku  gde će ponovo provesti izvestan period, a za nastavak njenog lečenja je potreban novac.

Njen život je u takvoj fazi da je svaki sekund dragocen.

U celom Pomoravlju su istaknute na javnim mestima kutije da se ovoj mladoj doktorki da donacija i tako spasi život. I pored toga, svi koji je znaju, prave razne akcije, poput prodaje knjiga, i drugih javnih prodaja, samo da se sakupi dovoljno novca za njeno lečenje, jer život nema cenu,

A Anin život zavisi od nas.

Njen život je u našim rukama, donacijama koje se uplaćuju preko fondacije Budi human. Ana ima deo novca da nastavi lečenje u Turkoj, ali suma koju ima na računu je nedovoljna.

I posle ove kontrole moraće ponovo da ide, nadamo se, sa daleko boljim rezultatima, ali, nemojmo stati već pomozimo svi zajedno da jedan mlad život nastavi da živi.

Dr Ana, kada se oporavi i vrati se na posao, i ona će pomoći drugima, jer njena volja za životom je velika.

ANA JE VELIKI ČOVEK I VELIKI BORAC, a trenutna korona situacija nas je sve zatvorila, ali mi smo narod koji, i kada je najteže, zna da pomogne. 

Pa tako i ovog puta pomozimo Dr Ani Jaćimović da nastavi lečenje, jer njen život je u našim rukama.

Znamo da cela situacija nije sjajna nigde, da ima puno bolesne dece i ljudi, ali, setite se, kada šaljete poruke za nekog kome želite da pomognete SMS-om, pošaljite i bar jednu poruku za doktorku Anu, možda će ona nekom od te dece sutra pomoći, kao lekar.

Iz Srbije  pošaljite bar jedan SMS na

811 i pošaljimo SMS na 3030

Za  poruke iz Švajcarske:

Upišimo human 811 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069918-09

Uplatom na devizni račun: 160600000006992682

IBAN: RS35160600000006992682

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

JEDNA ILI VIŠE NAŠIH PORUKA ANI ZNAČE JEDNO- ŽIVOT ..

DRUŠTVO VESTI GRADA PARAĆIN