Turistička organizacija Ćuprije treći put na Beogradskom manifestu !!!

  • Izvor: TV Pomoravlje

24/05/2019

Ćuprija-U okviru petog jubilarnog Beogradskog manifesta, koji je održan na Beogradskoj tvrđavi od 24. do 26. maja, Turistička organizacija Ćuprije posetiocima je predstavila turističku ponudu Ćuprije, koju pre svega čine manifestacije koje za osnovu imaju prezentaciju bogatog kulturno-istorijskog nasleđa.

style=“text-align: center;“>Foto TV Pomoravlje

I ove godine akcenat je stavljen na promociju Vidovdanskih svečanosti, koje se tradicionalno održavaju u porti manastira Ravanica, gastronomsku manifestaciju „Crevarijada“, Moto skup, Aero-miting Aero kluba „Ćuprija“ i ribolovački „Most kup“.


taxi stara carsija4-2 (490 x 145)
taxi stara carsija4-1 (490 x 145)
taksi 1 (600 x 154)
taksi 5 (600 x 154)
taksi4 (600 x 154)

Glavna atrakcija na ćuprijskom štandu bili su glumci odeveni u odore kneza Lazara i kneginje Milice. Prema rečima Vladimira Vasiljevića, člana Opštinskog veća zaduženog za sport, kulturu i turizam, opština Ćuprija je ove godine izdvojila velika sredstva za projekte u oblasti sportskog i kulturnog turizma, pre svega za završetak izgradnje najvećeg atletskog centra u ovom delu Srbije, projekat revitalizacije severoistočne kule antičkog grada „Horeum Margi“ i izgradnju spomenika knezu Lazaru.

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA