SAHRANJEN NOVINAR DRAGOSLAV SPASIĆ SPALE

  • Autor: MEDIA PS

23/07/2020

 Naš kolega, Dragoslav Spasić Spale, sahranjen je danas u 12 časova na groblju u Ljubeselu, uTopoli.


Zbog celokupne situacije oko korona virusa, sahrani je prisustvovala samo najuža rodbina.

 Spale je u Topoli bio omiljen, i da je njegovoj sahrani moglo više ljudi da prisustvuje, sigurni smo da bi ovog, pre svega roditelja, supruga, kao i predanog novinara, na večni počinak ispratio ogroman broj meštana Topole i okolnih mesta.

Bio je neko ko je stalno apelovao da se drži distanca I nosi maska. Poslednjih desetak dana proveo je na jezeru gde je voleo da peca i, kako je voleo da kaže, odmori od svega.

POVEZANE VESTI

NAPUSTIO NAS JE DRAGOSLAV SPASIĆ – SPALE, VELIKI PRIJATELJ I ČOVEK OD PERA

NEPLANIRANO POSTAO VEOMA USPEŠAN NOVINAR IZ TOPOLE !!!


Kako je njegova ćerka Tanja rekla za naš portal, čiji je tata bio kolega od osnivanja portala, za sve je brinuo, a za sebe najmanje. Kada bi video da neko ne nosi masku, znao je da opomene, kada bi nekog video da je bolestan, govorio je da odmah ide kod lekara.

A kada se razboleo, Jana, njegova supruga, kao i ćerka i sin, jedva su ga naterali da ode kod lekara. Tek kada je i sam video da temperatura ne spade, rešio je se pregleda, pio je antibioteke, ali korona je bila jača.

Kako je veliki broj medija (pre svega, portala) preneo da je Spale je umro od korona virusa, tačno je, a da li se čekalo i koliko na rezultat testa, sada je to već kasno, naš SPALE nije dobio ovu bitku…

Kako je Tanja rekla nama, njen tata bi rekao- DRŽITE DISTANCU, I NOSITE MASKE!!!

DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA