Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prilikom obilaska Pomoravlja, posetio i opštinu Paraćin !!!

  • Izvor: Opština Paraćin

16/07/2021

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je izgradnju puta, od Ćuprije prema Senju i Sisevcu, potom i puta do Grze.

Foto opština Paraćin

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, danas je prilikom obilaska Pomoravlja, posetio i opštinu Paraćin i obišao hotel „Biogor“, u naselju Sisevac, čija je izgradnja u toku, a vrednost investicije je oko 4,5 miliona evra.
„Mnogo mi je drago što se nalazim u Sisevcu. Hotel će velelepno da izgleda, a priroda je čudesna. Hvala svima koji rade na ovom projektu, hvala na ogromnom ulaganju, to je naša budućnost. Država će da pomogne koliko može“, poručio je predsednik Vučić meštanima i najavio da će biti urađena četiri kilometra puta, od Ćuprije prema Senju i Sisevcu, a onda i put do Grze, od 18,5 kilometara. On je naveo da je u Paraćinu 6.500 nezaposlenih i dodao da će država smanjiti taj broj i tako što će razgovarati sa ozbiljnim investitorima, jer su za paraćinsku Srpsku fabriku stakla zainteresovani investitori iz Švajcarske, Slovenije i Austrije.


„Kada je reč o putevima, ima toliko posla da nema dovoljno mašina i ljudi da to urade“, rekao je predsednik Vučić i najavio da će biti urađen i put od Paraćina, preko Drenovca, do Pojata.
Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević, zahvalio je predsedniku Republike na inicijativi za sprovođenje poslova važnih za stvaranje povoljne poslovne klime i modernizaciju infrastukture u opštini Paraćin, koja vodi ka podizanju turističke ponude, u ovom delu Pomoravlja.
Predsednik Vučić je, nakon Despotovca i Paraćina, posetio i opštinu Rekovac.

DRUŠTVO VESTI GRADA PARAĆIN