Čeka se samo dan kada će Dom zdravlja u Topoli otvoriti vrata za svoje pacijente !!!

  • Autor : MEDIA PS Video: Dragoslav Spasić

09/07/2019

[views]

Topola-U Topoli uveliko traju završni radovi na sredjivanju Doma zdravlja. Samo je u pitanju dan kada će ovaj savremeni objekat otvoriti vrata svojim sugradjanima gde mogu dobiti celokupne preglede na najnovijim aparatima.


Sa direktorom topolskog Doma zdravlja, Goranom Djordjevićem razgovarao je novinar našeg portala  MEDIA PS, Dragoslav Spasić.

Direktor Djordjević je pred kamerama pokazao nove prostorije.

Biće tu dečiji dispanzer sa posebnim prostorijama za zdravu i bolesnu decu, savetovalište za najmladje, praktično i lepo uradjeno pedijatrijsko odeljenje sa izabranim lekarima u okviru pružanja primarne zdravstvene zaštite, u savremenim uslovima.

k.p.12345- (800 x 125)
prokic 221-(800 x 125)


U sklopu Doma zdravlja je odeljenje Opšte prakse i Služba hitne medicinske pomoći. Pri odeljenju Opšte prakse biće 5 novih ordinacija, sa previjalištem i sobom za intervencije.

Ono što je novo je da će u okviru toga biti opremljena posebna prostorija gde će pacijenti moći da primaju infuziju i dnevnu terapiju, što do sada nije bilo moguće pa su se lekari dovijali kako su mogli. Ta prostorija radiće 24 sata I imaće 6 timova , te će tu biti SHMP, a radi se na tome da ova služba dobije i posebne prostorije van Opšte prakse, gde bi mogla lakše da služi svojoj svrsi.

Takodje je tu I savremena laboratorija sa novim i opremljenim sobama i za trudnice, i posebno za mališane.

O svemu ovome pogledajte video koji je uradio naš novinar Dragoslav Spasić.


DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA