Otvorena još jedna u nizu Supernova poslovnica !!!

  • PR tekst

26/11/2019

Jagodina, 3. decembar 2019. godine – Još jedna u nizu Supernova poslovnica otvorena je za stanovnike Jagodine i okoline u ulici Maksima Gorkog 1.

Foto : Irena Krnjajić

Želeći da Jagodincima omogući prijatan i zabavan kutak za odabir super usluga, Supernova je na otvaranju poslovnice ugostila poznatu glumicu Maju Mandžuku. Na radost svih posetilaca, zvezda humorističke serije „Vrata do vrata“ bila je specijalni gost događaja, a prisutni su imali priliku da se upoznaju i fotografišu sa njom.

Uz druženje sa najpoznatijom komšinicom u Srbiji, okupljeni građani imali su priliku da se upoznaju sa Supernova ponudom koja obuhvata više od 200 TV kanala, internet super brzine i usluge telefonije. Korisnike će posebno obradovati usluga „TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad i super naslove u Video klubu.


reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)
“Supernova je novi brend kablovskih usluga koji se na našem tržištu pojavio ovog proleća i ponudio korisnicima usluge bez kojih je savremeni način života i komunikacije nezamisliv. Kao novi brend koji ubrzano raste, Supernova širi mrežu svojih poslovnica širom Srbije pružajući na taj način korisnicima idealno mesto u kojem će odabrati uslugu baš po njihovoj meri. Modernim ambijentom i zajedno sa ljubaznim prodavcima želimo da na veran način prenesemo sliku inovativnog, ali i pristupačnog brenda kakav Supernova jeste”, izjavila je Ivana Bajović, PR menadžer Supernove. Vrata Supernova poslovnica do sada su otvorena za korisnike u Rumi, Smederevu, Paraćinu, Velikom Gradištu, Loznici, a Jagodina je šesti grad u nizu koji je dobio prodajno mesto novog kablovskog brenda, dok je u narednom periodu planirano dalje širenje prodajne mreže. Super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a Supernova poslovnica u Jagodini otvorena je od ponedeljka do petka od 08 do 20 časova, kao i subotom od 09 do 14 časova.
Supernova-4557
Supernova-4582
Supernova-4593

“Supernova je novi brend kablovskih usluga koji se na našem tržištu pojavio ovog proleća i ponudio korisnicima usluge bez kojih je savremeni način života i komunikacije nezamisliv. Kao novi brend koji ubrzano raste, Supernova širi mrežu svojih poslovnica širom Srbije pružajući na taj način korisnicima idealno mesto u kojem će odabrati uslugu baš po njihovoj meri. Modernim ambijentom i zajedno sa ljubaznim prodavcima želimo da na veran način prenesemo sliku inovativnog, ali i pristupačnog brenda kakav Supernova jeste”, izjavila je Ivana Bajović, PR menadžer Supernove.

Vrata Supernova poslovnica do sada su otvorena za korisnike u Rumi, Smederevu, Paraćinu, Velikom Gradištu, Loznici, a Jagodina je šesti grad u nizu koji je dobio prodajno mesto novog kablovskog brenda, dok je u narednom periodu planirano dalje širenje prodajne mreže. Super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a Supernova poslovnica u Jagodini otvorena je od ponedeljka do petka od 08 do 20 časova, kao i subotom od 09 do 14 časova.

BIZNIS REČ VESTI GRADA JAGODINA