Deca treba pažljivo da odaberu čime će se baviti

PR tekst

Nema sumnje da završni razred osnovne škole prati mnogo stresa, kako učenika, tako i njihovih roditelja.

Najpre se javlja stres oko toga koje zanimanje je najbolje da dete odabere, odnosno koju školu treba da upiše, a onda sledi nerviranje i zabrinutost oko toga da li će dete da položi maturski ispit i imati dovoljno bodova da upiše željenu srednju školu ili ne.
Međutim, tu je Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac – izdvojeno odeljenje u Jagodini , koja nudi povoljne cene školarine i brojne benefite budućim učenicima.

Naša škola je dobila akreditaciju u novembru 2021.godine za svoje izdvojeno odeljenje u Jagodini i od tada se trudi i ulaže neprekidno u stručni i u nastavni kadar ali i u sam školski prostor, tako da se slobodno može okarakterisati kao najbolja srednja škola u tom delu zemlje.

Tim pre što se radi o akreditovanoj srednjoj školi, što posebno ističemo, budući da uglavnom roditelji izražavaju zabrinutost kada su u pitanju privatne srednje škole. Da razjasnimo, diploma koju će dete steći nakon što završi pohađanje nastave za obrazovne profile tehničar drumskog saobraćaja, četvrti stepen srednjeg obrazovanja, zatim muzički izvođač ili medicinska sestra – tehničar, koji su takođe četvrtog stepena, može da bude u svakoj situaciji korišćena kao potpuno relevantan dokaz o tome da je učenik stekao srednje obrazovanje. Sve to dalje znači da roditelji, odnosno staratelji dece nemaju nikakvog razloga da brigu.

Dovoljno je samo da shvate prednosti koje njihovoj deci nudi Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac – izdvojeno odeljenje Jagodina.
Moderno opremljen prostor u kome se organizuje nastava za navedene obrazovne profile nalazi se u Trepčaninovoj ulici broj 1 u Jagodini.

Svi koji su zainteresovani, mogu svoje dete prijaviti za upis u narednu školsku godinu putem broja telefona 069 30 90 585 ili elektronski na mejl adresu j[email protected]

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt
BIZNIS REČ DRUŠTVO