MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

OSTANI KOD KUĆE-PAVLE DEJANIĆ, ŠAJA I PRIJATELJI !!!

  • Autor: MEDIA PS/Saša Prokić

Muzika nema granicu i uvek je spajala ljude, a tako je i sada, jer, od kako je počela borba protiv nevidljivog neprijatelja koji ugrožava ljudske živote, muzičari su ostali bez nastupa, ali nisu izgubili  pozitivan i vedar duh koji je u ovom trenutuku najpotrebniji..

Foto: printscreen youtube/Sloba Radanovic

Naime, Pinkova zvezda Pavle Dejanić , Šaja i prijatelji snimili su pesmu koja će u ovom vanrednom stanju veoma pozitivno apelovati na sve da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova, tako da ova pesma nosi naziv OSTANI KOD KUĆE.

Učešće u ovoj pesmi uzele su mnoge poznate ličnosti, poput Pavla Dejanića, Slobe Radanovića, Milana Kalinića, Bojana(El Maestro) Veličkovića, Nemanje Nikolića, Ivane Ćosić..

Tekst pesme radio je Pavle Dejanić, a kompoziciju i aranžman Dragan Šainović Šaja.

 “Moja gradjanska, verska i buduća roditeljska svest su najviše uticali na radjanje ideje o tekstu i pesmi generalno. Nadam se da će dopreti ne samo do ušiju, nego i do odluke da se ostajenjem kod kuće jedino može pobediti ova moderna, nevidljiva, i nepredvidiva pošast na globalnom nivou, a ne samo u zemlji i regionu. 

  Ovako mi, umetnici, muzičari i svi ljudi iz javnog i kulturnog života želimo da pomognemo. 

  A mislim da ćemo pozitivnom melodijom, vrcavim aranžmanom i sugestivnim tekstom zaista dati svojevrsan uticaj! 

Svi se molimo da se pesma sluša samo nekoliko dana! I kraće od toga! Živeli!”, rekao je za naš portal MEDIA PS, pevać i tekstopisac Pavle Dejanić.

U jedno smo sigurni, ova pesma će veoma pozitivno uticati na sve koji je slušaju , kao i da će delovati na pravi način a da ćete poslušati aktere ovog spota i OSTATI KOD KUĆE.

Dok traje vanredna situacija, ova pesma će obeležiti jedno vreme, za koje se nadamo da će vrlo brzo ostati iza nas.

Ovog puta nije poenta napraviti što duži tekst već slušati ovu pesmu i poslušati aktere – OSTANI KOD KUĆE!!!

SPONZOR TEKSTA

OSTALE VESTI

MILAN PETKOVIĆ -„22“