Dragan iz Zagorice nadaleko je poznat po uzgaju svinja, pa za rođendan dobio tortu u ni manje, ni više već u obliku-praseta(FOTO)

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: RINA.rs

Topola – Dragan Jovanović iz sela Zagorica kod Topole jedan je od retkih koji u teška vremena nije odustao od uzgoja svinja, a sada kada je velika potražnja zbog smanjene ponude konačno je dočekao svojih pet minuta.

Foto: RINA

– Dragan je poljoprivrednik, ponosno ističe da je čovek seljak. Bavi se uzgojem domaćih životinja. Dominiraju svinje čije meso i prerađuje tako da kod njega na imanju možete uživati u mirisima i ukusima domaće hrane, tu se ne zna šta je od čega ukusnije, jer taj čovek sve radi s ljubavlju, on uživa u tome i uspeh je zagarantovan. Zato smo odlučili da ga iznenadimo tortom u obliku praseta“, kaže Draganov prijatelj.

Torta u obliku praseta bila je pravo iznenađenje za njegov rođendan ali je s obzirom na posao koji radi sasvim opravdana. Međutim, natpis uz tortu „potrefilo se“ ima posebno tumačenje.

– Dragan ima uzrečicu ‘potrefilo se’ i to možete videti kod njega na fejsbuk profilu svaki put kada postavi neku objavu u kojoj promoviše svoje suhomesnate proizvode. Ta njegova uzrečica je toliko česta da smo i mi njegovi prijatelji i pratioci na društvenim mrežama počeli da je izgovaramo i da ga pominjemo kada nam praseće pečenje uspe kao i njemu“, pričaju Draganovi prijatelji.

Dragan u svom kraju važi za jednog uglednog domaćina. Koliko ga ljudi vole i poštuju dokaz je nekoliko desetina gostiju na proslavi rođendana i više stotina čestitki. Neobičnu, ali svakako prelepu tortu za Dragana pripremila je Jasna Stojadinović iz Kloke.

Rina.rs

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ZANIMLJIVOSTI