Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin 8. aprila posetio je Šabac !!!

  • Autor: sabac.rs

06/04/2021

Šabac- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je posetio je 8. aprila Šabac. Prilikom posete, sastao se i sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem sa kojim je razgovarao o važnim temama za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana u gradu.


Ministar Vulin izjavio je, nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem, da je Šabac jedan od gradova u kojem već postoje policajci pozornici i da će njihov broj u narednom periodu biti povećan.

„Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas“, istakao je ministar Vulin.
Ukazavši da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.


Ministar Vulin je istakao da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Ministar se zahvalio gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

„Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji“, rekao je ministar Vulin.

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić ukazao je da je na sastanku sa ministrom Vulinom razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

„Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temama koje do sada nisu bile dovoljno zastupljene, a koje su značajne za veću bezbednost građana“, rekao je Pajić.

VESTI GRADA