EVO GDE I KADA će građani opštine Ćuprija biće u mogućnosti da prime prvu dozu vakcine firme „AstraZeneka“ !!!

  • Autor: cuprija.rs /MEDIA PS

25/03/2021

Ćuprija- Građani opštine Ćuprija će u subotu, 27. marta i u ponedeljak, 29. marta, na punktu u Domu zdravlja biti u mogućnosti da prime prvu dozu vakcine firme „AstraZeneka“


Posle sastanka opštinskog i zdravstvenog tima za imunizaciju, odlučeno je da građani koji na vakcinaciju budu dolazili sutra i u ponedeljak, u periodu od 8 do 12 sati, neće morati da budu prijavljeni preko portala eUprava.

Kako se navodi u saopštenju koje dolazi iz Opštinske uprave opštine Ćuprija, građanima će, da bi primili prvu dozu vakcine „AstraZeneka“, u predmetna dva dana biti neophodna samo lična karta.


Važno je istaći da je na današnjem sastanku dogovoreno da se i meštanima seoskih mesnih zajednica pojednostavi vakcinacija. Tako će žitelji sela ćuprijske opštine od danas moći da iskazuju interesovanje za imunizaciju jednostavnim pozivom Opštinskog kol-centra na broj 035/84 -76- 538.

Vakcinacija će u selima biti obavljana u ambulantama mesnih zajednica, a u koje će selo prvo da dođu timovi za imunizaciju, zavisiće od samog prijavljivanja, stoji na sajtu opštine -cuprija.rs.

 Naime, čim se u nekom naselju ćuprijske opštine bude sakupio neophodan broj zainteresovanih meštana, njihova imunizacija biće odmah organizovana, ponavljamo, u područnoj ambulanti.

VESTI GRADA