ŽFK „Karađorđe“ aktivno radi na pojačanju tima za drugi deo sezone

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- ŽFK „Karađorđe“ iz Topole je tokom pauze između prvenstvene sezone iskoristio priliku da sve kategorije od najmlađih do prvog tima učestvuje na turnirima u malom fudbalu širom Srbije.

A kada je u pitanju veliki fudbal i nastavak sezone, do sada su prema našim informacijama, ovaj klub pojačale četiri fudbalerke. Među prvima je povratnik u ženski topolski klub Ivana Dulić, koja je nekoliko sezona branila crveno-bele boje kluba podno Oplenca.

Drugo pojačanje je sjajna Mira Milić, koja će predstavljati važan šraf u timu za prolećni deo prvenstva. Pored pomenutog dvojca ekipu su pojačale još dve igračice, Dajana Nikolić i Milica Mandić, a prema dosadašnjim pojačanjima i očuvanju kostura tima, biće ovo jedna dobra prolećna polusezona za ŽFK „Karađorđe“.

A pored ovih pojačanja važno je napomenuti da veliki broj igračica koje prodju razvojnu školu kluba iz Topole, postanu članovi i seniorskog tima, a najveće pohvale zaslužuje Aleksandra Stanojević, koja i dalje u svojim rukama drži konce tima iz Topole.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA