PONOS TOPOLE Karate Klub,,Karađordje“ !!!

  • Autor, foto i video: Dragoslav Spasić/

09/03/2020

[views]

U Lazarevcu 8. marta održan je turnir „Trofej Unije“ na kojem je učestvovalo 272 karatista iz 21-og kluba. Karate klub Karađorđe osvojio je u takvoj konkurenciji drugo mesto.


Kao i do sada nosioci odličnih rezultata bili su Nikolija Sofronijević i Isidora Vasić u katama a zlatom se okitila još Natalija Sofronijević i pionirska ekipa. Bronze su osvojili Mateja Vasiljević i Mihailović Danilo. Čast boraca odbranio je Filip Dimitrijević(zlato)kao i Bogdan Stevanović,Ognjen Sćekić(bronze) u juniorskoj konkurenciji. Kadeti Marko Jelenić, Miloš Novaković i Sanela Żivanović su osvojili srebrne medalje.  

Već je postala tradicija da klub ima izvrsne poletarce koji su i ovog puta doneli tri medalje za klub. Kao šlag na tortu za plodonosan dan došao je i pehar za osvojeno treće mesto u generalnom plasmanu za prošlu 2019. godinu. Obzirom da je konkurencija od 29 klubova jaka i da smo imali i svetsko prvenstvo ovaj rezultat se smatra najvećim uspehom kluba. Posebna čast je što je pehar uručio Marko Nicović predsednik Srpske Karate Unije i Svetske karate organizacije(wkc). Također je uručio diplome za najbolje u svojoj kategoriji za 2019. našim reprezentativkama Nikoliji Sofronijević i Isidori Vasić. Karate klub Karađorđe je u 2019 godini osvojio, 63 bronzane medalje, 43 srebrne i 20 zlatnih medalja ,dosta pehara ,diploma i zahvalnica tako da je ubedljivo najtrofejnija ekipa ne samo u Topoli već i u regionu.https://youtu.be/xk6a7K6I_WAPogledajte jedan izuzetan video zapis ,zapratite naš kanal i uživajte u uspesima vrhunskih sportista iz Topole.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA