Od ponora do sjaja, Karađorđe do preokreta!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Nakon pauze u odbojkaškom prvenstu, 19. 01. 2024. godine nastavljena je sezona..

Foto OK Karadjordje

Ekipa domaćeg „Karađorđa“ je dočekala uvek neugodnog rivala, „Jedinstvo“ iz Stare Pazove. Domaći su ušli u meč kao favoriti, ali obzirom da su imali 3 vezana poraza, a „Jedinstvo“ je slavilo protiv „Vojvodine“ u zadnjem kolu, ovo je bila prava prilika za povratak „Voždova“ na pobednički kolosek.

Počeli su „Voždovi“ dobro, poveli su sa 3:0, ali gosti su krenuli agresivnije, a domaći su stali u igri. U prva dva seta vidjen je sličan scenario, gosti su poveli sa 0:2, kako je meč odmicao, činilo se da „Voždovi“ ne mogu do preokreta.

Staropazovčani su imali 21:23 u trećem setu, ali je na servis došao Vemić, koji je sjajnim servisima dao vetar u ledja ekipi da se požrtvovanije bori na terenu. U jako neizvesnoj završnici, uz mnogo atraktivnih poena, dolaze do seta 26:24.

A onda sledi prava drama. U završnici seta gosti imaju 4 vezane meč lopte. Domaći se bude na krilima publike koja je došla po izuzetno snežnim padavinama, a oko 350 domaćih navijača pravilo je odličnu atmosferu..

Miloš Nadaždin je počeo da servira. Sve je to ličilo da nema kraja njegovoj seriji, ali i seriji Alije Bekrića u polju, kao i svih ostalih koji su se borili do zadnjeg atoma snage.. „Karađorđe“ uzima 4. set sa 27:25..
A u petom setu se videla dominacija domaćih i trenutak veče inspiracije koji su Voždovi rešili u svoju korist 15:6 za veliku pobedu pred težak raspored od 3 gostovanja : „Spartaku“ iz Subotice, „Radničkom“ iz Kragujevca i „Borču“ iz Starčeva..

Pravi spektakl je bio u Topoli, svi ljudi koji su bili u hali gledali su pravu odbojkašku predstavu..
Jedina stavka koja može da bode oči u ovom meču je nesportsko ponašanje igrača na klupi gostiju, Kaurina, koji je psovao, kako publiku, tako i igrače domaćeg tima uz povike „ubi, zakolji“, a svi se nadamo da toga više neće biti nigde, jer tome mesto nije na sportskim terenima nigde u svetu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA