Ministarka zdravlja dr. Danica Grujičić imenovala novo rukovodstvo doma zdravlja u Topoli-Dr.Valentina Pajić nova direktorka

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Topola- U sredu 17. maja ministarka zdravlja u vladi republike Srbije dr Danica Grujičić imenovala novo rukovodstvo doma zdravlja Sveti Djordje u Topoli.

Za direktora je imenovana dr Valentina Pajić iz Topole, specijalista ginekologije i akušerstva, zaposlena u Domu zdravlja. Za predsednika upravnog odbora je imenovan Djordje Gligorijević dipl. pravnik iz Topole zaposlen u opštinskoj upravi opštine Topola.

Za članove upravnog odbora još su izabrani Katarina Pavlović dipl. ekonomista iz Topole zaposlena u Inteza banci i iz redova zaposlenih doktorka Belčević iz Kragujevca.,

Za predsednika nadzornog odbora je imenovana Dragana Čolić iz Topole dipl. ekonomista, zatim, Jasna Miljković dipl. ekonomista iz Topole a i iz redova zaposlenih dr. Goran Djukanović pedijatar iz Šatornje.

Čestitam svima i želim im puno uspeha, a moraće odmah da zasuču rukave- objavio je na svom fejsbuk profilu narodni poslanik iz Topole, Dragan Jovanović.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA