KAPITALNE INVESTICIJE U TOPOLI !!!

Uhapsen Arandjelovacnin zbog 8,7 grama heroina, upakovanog u sedam paketića !!!

  • Autor, video : Dragoslav Spasić

21/05/2020

Topola-Dragan Jovanović, predsednik skupštine opštine Topola je u ekskluzivnom intervjuu pričao o raznim investicijama i svemu što je uradjeno.


trong>Počinje se sa asfaltiranjem puteva od ponedeljka, prvi će biti put u Mitrovčiću za Milovančiće. Osim puteva radiće se otvoreni sportski tereni u Šatornji, pored nove sportske hale sa 300 mesta, koja će za15 dana biti otvorena.

 Takodje, na terenima FK Karadjordje, pocepan je balon tj, cerada koja pokriva balon, kao i sama konstrukcija koji su oštećeni usled nevremena. Polovinom juna će biti to sve uradjeno, srediće se i betonski deo. U FK Karadjordje biće uradjena rekonstrukcija svlačionica, biće uradjen ceo kompleks koji će se slagati uz Dom zdravlja, biće osvetljeno, asfaltiran, a biće uradjene i tribine.


Za naredne 4 godine biće u planu da se uradi nov kulturni centar, bioskop, i izgradnja Doma učenika u okviru srednje škole Kralj Petar Prvi.

Takodje su uradjeni sportski objekti u selima Šatornja, Gornja Trnava i druga sela, kao i o raznim komunalnim stvarima, o čemu je ranije pričano, a šta je došlo na red da se radi, vezano za asfaltiranje, navodnjavanje, urbanizam, o tome i mnogim drugim novostima, poslušajte video novinara portala MEDIA PS, Dragoslava Spasića, koji je uradio ekskluzivni intervju sa Draganom Jovanovićem.

EKONOMIJA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA