Fudbaleri SOFK „Karađorđe“ iz Topole odlično započeli prolećni deo prvenstva

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola-Fudbaleri SOFK „Karađorđe“ iz Topole odlično su započeli prolećni deo prvenstva sa dve vezane pobede.

Topolci nastavljaju svoju borbu za ulazak u Srpsku ligu Zapad. Posle pobede u Natalincima od 0:3, u Topolu je došla ekipa „Morave“ iz Velike Plane, koja se u tom trenutku nalazila na drugom mestu na tabeli, a domaći na četvrtom mestu.

Očekivan je pravi derbi, dobra igra oba tima, ali jedan gol je bio presudan. Pri kraju prvog poluvremena, nakon kornera za domaće, odbitak na oko 17-18 metara od gola sačekao je kapiten „Karađorđa“, Marko Marković, i volejem u rašlje gostiju, prelepim golom odlučio pobednika ovog meča.

Trenutno ispred ekipe iz Topole nalazi se „Napredak“ iz Markovca i očekuje se izuzetno zanimljiv nastavak prolećnog dela, gde nekoliko ekipa konkuriše za najviši plasman, a bodovna razlika je jako mala.

Ekipa trenera Spasića igra jako dobro za sada, a u prilog tome govori i činjenica da je u dve utakmice golman Rašić sačuvao svoju mrežu.

Vredi napomenuti da u celom dosadašnjem prvenstvu, ekipe koje su gostovale u Topoli, nisu zatresle mrežu domaćih-i dalje je Topola neosvojiva tvrđava.

U sledećem kolu „Karađorđe“ gostuje „Slogi“ iz Batočine, da nastave svoj niz i borbu za mesto u Srpskoj ligi Zapad.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA