Aktuelni radovi na izgradnji mreže niskog napona u opštini Topola !!!

  • Autor: I.P. / D.M.

30/10/2020

Topola- Završeni su radovi na izgradnji mreže niskog napona u selu Junkovac, kraj Jorguša. Kako navodi predsednik opštine Topola, ukupna vrednost radova je tri i po miliona dinara. 


Sledeći radovi su na izgradnji mreže niskog napona u Belosavcima, Gornji kraj. Radovi počinju tokom sledeće nedelje. U planu je da se radi i deo Gornji kraj 2, u Belosavcima.Za niskonaponsku mrežu u selu Šume završen je proračun i čeka se građevinska dozvola iz Kraljeva.Ove godine su pokrenute aktivnosti oko trafostanice u Natalincima. Plan je da se sledeće godine izgrade dve trafostanice, po jedna u Natalincima i Belosavcima.


Takođe je predsednik napomenuo da će opština Topola imati investicija na nekoliko mreža niskog napona u mnogim krajevima opštine.„Cilj je da poboljšamo kompletnu energetsku mrežu u opštini Topola, koja se sada nalazi u veoma lošem stanju. Posebno ističem da svi ovi radovi i kompletna investicija ne opterećuju budžet Opštine Topola. Dakle, ni jedan jedini dinar iz lokalnog budžeta nećemo kao samouprava potrošiti. Premašili smo 100 000 000 dinara investicija za samo dva meseca vršenja vlasti u Topoli, a da ni jedan dinar nismo izdvojili iz našeg budžeta.“-  izjavio je predsednik opštine Topola Igor Petrović.

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA