Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, 11. marta, posetio je jug Srbije- kao i porodicu Stamenković iz sela Kunovo

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Jovana Ivanović

U subotu, 11. marta, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je jug Srbije-Surdulicu, Vlasinu, Bosilegrad,. Vučića je tokom posete Pčinjskom okrugu dočekao veliki broj gradjana, a on je tom prilikom posetio porodicu Stamenković iz sela Kunovo, nadomak Vladičinog Hana.

Foto: Privatna arhiva- uz pismeno odobrenje

Inače, porodica Stamenković bavi se poljoprivredom i uzgojem stoke, i važe za jednu veoma skladnu porodicu kojoj ne pada teško život na selu.

Razgovarali smo  sa članom ove porodice, Andrijanom Stamenković, i ona nam je tom prilikom rekla:

„Veliki dan za našu porodicu. Poseta predsednika Srbije, gospodina Aleksandra Vučića učinila je našu porodicu presrećnom.  Nije lako živeti na selu, baviti se poljoprivredom i stočarstvom. Svakodnevno se susretati sa različitim problemima, juriti da sve završiš i stigneš na vreme. I ja sam dete sa sela, živela sam  u gradu, a onda me je sudbina dovela ponovo u selo i ovaj dom gde sam shvatila da je mnogo lepše živeti okružen zelenilom, mirisom čiste prirode i gde me je život naučio da ako nešto želiš, moraš da se potrudiš da stekneš, da bi mogao da priuštiš sebi i svojoj porodici. Ne stidim se gde sam, ponosna sam, čak šta više, jer sa ponosom mogu reći u kakvom domu živim i kakva smo mi porodica. Pre nego što bilo šta kažeš o nekome, priupitaj se kako je on to sve stvorio, koliko se potrudio i čega je sve morao da se odrekne da bi nešto stvorio. Bogati jesmo, kao što kažu svi, ali ne zato što imamo sve ovo, već zato što smo jedna velika, zdrava i srećna porodica“. 

Važno je napomenuti da je tokom ove posete Presednik Aleksandar Vučić posetio je i Vlasinsko jezero i u društvu ministra Novice Tončeva razgovarao je o razvoju Vlasine i izgradnji kanalizacionog prstena oko Vlasine. 

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA SURDULICA