VANDALIZAM U PARAĆINU !!!

  • Autor: Danijela Stojanović

07/11/2018

[views]

Paraćin-10.11. oko 20 h, prema izjavi stanara,  polupana su stakla na prostorijama Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu. Predsednik odbora prof. dr Predrag Jašović je za to saznao tek oko 23h. Izašao je na mesto događaja sa novinarkom našeg portala D.S. i pozvao policiju koja je ubrzo stigla i napravila uviđaj.

foto: privatna arhiva

Počinilac je za sada nepoznat. Rukovodeći se vremenom kad je zločin počinjen, predsednik opštinskog odbora ističe očiglednu drskost napadača. Smatra da je u svakom slučaju reč o nesrećno instruiranom počiniocu, bez obzira o kojem je uzrastu reč.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)

„Simptomatično je da lokal do kancelarije Narodne stranke nije oštećen, dok su na kancelariji, čini se, ciljano oštećena stranačka obeležja. To po sebi dovoljno govori. Opštinski odbor u Paraćinu nastavlja sa svojim akcijama: Jedan potpis menja sve, besplatni pravni saveti, besplatna pomoć učenicima i pripremna nastava za prijemne ispite za studije. Ovaj nemili događaj je samo na nekoliko dana odložio rad odbora u prostorijama, ništa više“ – kaže predsednik i nada se da će počinioci biti brzo otkriveni.

VESTI GRADA PARAĆIN